Når du laster ned et bilde på Facebook, blir personen varslet?

Last ned Facebook-bilder

Koblingen for å laste ned Facebook-bilder ligger et av to steder, avhengig av syn. Hvis du er i albummodus, der bildet blir sett i et vindu under Facebook-siden, blir det oppført med alternativene til venstre for kommentarene. På den gjeldende siden til bildet er til høyre for kommentarene. Hvis du har tilbudt en høyoppløsningsversjon av bildet, vil nedlastningen beholde formatet. Bildet blir lagret i standard nettleseren i nedlastingsmappen.

Redigere personvernalternativer for album

Du kan redigere hvem som ser dine fotoalbum på Facebook ved å klikke på "Konto" -knappen i øverste høyre hjørne og velge "Personverninnstillinger". Klikk deretter på "Gjør endringer" og gå til "Rediger personvern for eksisterende foto- og videoalbum". Du kan velge personvernendringene individuelt for hvert eget album. Du kan også redigere endringene for individuelle album ved å klikke på "Rediger album" -koblingen øverst på albumsiden.

For å dele individuelle innstillinger

Hvis du er bekymret for en viss Facebook-venn som laster ned og bruker bildene dine, eller hvis du vil la visse brukere se et album, velger du "Tilpass" fra rullegardinmenyen. Du kan skjule albumet ditt for bestemte personer eller velge "Spesifikke personer" fra rullegardinmenyen "Gjør dette synlig for". Dette lar deg sikre at visse bilder er synlige for familie eller nære venner, eller hjelper til med å skjule skammelige bilder fra kolleger og ansatte.

Offentlig lenke

Øverst på hvert Facebook-album er det en offentlig lenke, som kan brukes til å dele Facebook-albumene dine med hvem som helst på Internett, uavhengig av status for personvernet ditt, selv om de ikke har en Facebook-konto. Alle med en offentlig kobling kan laste ned bilder fra albumet ditt. De kan imidlertid ikke få tilgang til tidligere bilder som er beskyttet av personvern på Facebook, uten en lenke til de andre albumene også. Bare eieren av albumene har tilgang til den offentlige lenken til et album.

Del bilder på en intelligent måte

Hvis du er bekymret for at Facebook-bilder lastes ned eller deles, er det bedre å fjerne det fra Internett. Unngå å legge bilder som viser ulovlige aktiviteter eller kan være pinlige. Unngå å laste opp bilder med andre mennesker, med mindre du har tillatelse.

Interessante Artikler