Slik blokkerer du kommentarer på Facebook-bilder

Blokker venner

Trinn 1

Logg deg på Facebook-kontoen din og klikk på "Konto" øverst til høyre på siden "Nyheter".

Trinn 2

Klikk på "Personverninnstillinger" fra rullegardinlisten.

Trinn 3

Klikk på "Tilpass innstillinger" under delen "Deling på Facebook".

Trinn 4

Trykk på knappen ved siden av "Tillatelse til å kommentere innleggene dine" i "Ting andre deler" -delen, og klikk "Tilpass." En dialogboks vises på skjermen din.

Trinn 5

Endre innstillingen i delen "Gjør dette synlig for" til "Bare meg". Endring av denne innstillingen forhindrer alle vennene dine fra å se og legge ut kommentarer til bildene dine. Du kan alternativt skrive en venns navn i "Skjul dette for" -feltet og trykk "Enter". Å legge folk til listen forhindrer bestemte venner fra å se og legge ut kommentarer til bildene dine.

Trinn 6

Trykk "Lagre innstillinger" og lukk dialogboksen.

Fjern kommentarer

Trinn 1

Logg deg på Facebook-kontoen din og klikk på "Profil" øverst til høyre på siden "Nyheter".

Trinn 2

Klikk på "Bilder" fra venstre kolonne i profilen din.

Trinn 3

Klikk på albumet som inneholder bildet med kommentaren du vil slette, og klikk på bildet.

Trinn 4

Plasser musen over kommentaren du vil slette, og klikk på "X" som vises i øverste høyre hjørne.

Trinn 5

Klikk på "Slett kommentar" og trykk på "Slett." Kommentaren forsvinner fra bildet ditt, og forhindrer at en annen person ser den.

Interessante Artikler