Slik lukker jeg veggen på Facebook

Trinn 1

Bla til Facebook.com og logg inn på kontoen din.

Trinn 2

Klikk på "Konto" -koblingen øverst til høyre på hjemmesiden din, og klikk deretter på "Personverninnstillinger" fra rullegardinmenyen.

Trinn 3

Klikk på "Tilpass" -koblingen i venstre kolonne og deretter på "Tilpass innstillinger" nederst i vinduet til høyre.

Trinn 4

Gå ned til overskriften "Ting som andre deler". Klikk på boksen (som skal si "Aktivert" hvis veggen din er aktivert) ved siden av "Mine venner kan legge ut på veggen min" for å deaktivere den. Hvis du vil skjule alle dine eksisterende innlegg, klikker du på fanen ved siden av "Mine venner kan se innleggene på veggen." Velg "Tilpass" og klikk deretter på "Gjør synlig for" -fanen og velg "Bare meg", og klikk deretter på "Lagre innstillinger".

Interessante Artikler